Esteratsastajat korkasivat kauden Ratsastuskeskus Ainossa helmikuun alussa. Tuike Tiesmaa nappasi 4.sijan 100cm luokasta ja Roosa Mäkelä voitti 130cm luokan. Kouluratsastajat aloittivat kauden Ypäjällä viikkoa myöhemmin. Lia Lundström oli juniori-luokassa 2. ja PSGssä voiton vei Ettan Erhnrooth. Toiseksi luokassa sijoittui Louise Jönssön ja myös sijat 4.-6. tulivat HR:lle. Pilvi Tuominen oli 3. Inter A/B-luokassa. Ennen kevään kilpailutaukoa HR:n esteratsukoita kisasilivat vielä mm Ypäjällä ja Lohjalla, joista sijoituksia nappasivat Ulrika Hämäläiselle, Aino Lindblomille ja Emelie Sandell.

Kisat saatiin taas kesäkuussa pyörimään ja 5-7.6 Laaksolla HR:ää edusti peräti 16 esteratsukkoa ja nähtiin monta hienoa suoritusta! Samana viikonloppuna starttasi Tampereella 7 kouluratsukkoa. Viiikonloppun aikana kerääntyi jopa 14 ruusuketta! Seuraavalla viikolla HR kisasi Ypäjällä niin este- kuin koulupuolella isolla porukalla, ja nähtiin taas kerran hienoja suorituksia!

Heinäkuussa Aino Lindblom teki Keravalla kolme upeaa suoritusta ja näin hänestä tuli uusi poniratsukoiden SUOMENMESTARI kenttäratsastuksessa!

Elokuussa järjestettiin HR 90v juhlakilpailut joissa taisteltiin mm kouluratsastuksen joukkemestaruudesta! Hieno viikonloppu sisälsi lähes 200 kilpailusuoritusta ja hyvää tunnelmaa! Luokkansa voitivat Ettan (voitti sekä Inter Kur että PSG) sekä Lia (vaB) ja Helsingin Ratsastajat uusivat myös Joukkue-SM kultamitallinsa. Joukkueessa ratsasti Sonja Lesch, Lotta Luomajärvi sekä Ettan Erhnrooth ja joukkuejohtajana toimi Janne Bergh. Samassa kuussa EM-kisoihin Unkariin matkusti Louise, ja sai tehtyä siellä kaksi hienoa rataa. HR nappasi elokuussa myös Etelä-Suomen joukkuemestaruus hopeaa. Joukkuessa ratsasti Saga Höijer, Anni Särkilahti ja Jenna Lamminen. Joukkueenjohtajana toimi Mervi Lamminen.

Syyskuussa oli vuorossa kouluratsastuksen SM-kilpailut. Senioreissa hopeaa sai Pilvi Tuominen ja nuorissa Louise Jönsson ratsasti pronssille. Junioreissa 4. sijalle ratsasti Sanni Heliste. Heidän lisäksi finaaleissa HR:ää edusti Rebecka Olsson, Lia Lundström ja Anni Plith.

Lokakuussa HR järjesti hyväntekeväisyys kilpailut ja lahjoitti kilpailuista tehdyn voiton Hope ry:lle. Kuun lopussa kilpailtiin Ypäjällä kouluratsastuksen hallimestaruuksista, ja jaettavista 15 mitallista 5 tuli HR:lle! Nuorissa ratsastajissa kultaa ratsasti Louise Jönsson ja samassa luokassa pronssia sai Nora Svensk. Junioreissa hopeaa ratsasti Lia Lundström ja pronssia Sanni Heliste. Senoireissa Pilvi Tuominen sai pronssia! Lisäksi luokkansa voitti Sonja Lesch (vaB), Lia Lundström (vaA) ja Nora Svensk (Inter I).

Näin kausi saatiin pikkuhiljaan päätökseen. Kauden aikana Helsingin Ratsastajia edusti niin moni taitava ratsastaja että kaikki hienot kisasuoritukset eivät yhteen tekstiin mahdu. Onnea vielä kaikille kauden aikana sijottuneille ja mitalleja napaneille ja iso kiitos kaikille HR:ää edustaneille, nyt kohti kautta 2021!