Oikein Hyvää alkanutta vuotta 2021 jokaiselle Helsingin Ratsastajat ry:n jäsenelle sekä Kiitos luottamuksesta, jolla valitsitte minut tämän legendaarisen ratsastusseuran ohjaksiin.

Helsingin Ratsastajat ry:n hallituksen kokoonpano uudistui jonkin verran syyskokouksen myötä ja hallituksessa toimivat kuluvana vuonna lisäkseni Janne BerghMonika Korpikangas-SaloniusMaikku LaaksoLia Lundström ja Paula Seikku. Heidät kaikki tulemme esittelemään teille tarkemmin lähiaikoina www.helsinginratsastajat.fi-sivustolla. Jäsensihteerinä jatkaa edelleen Eija Kotiranta ja rahastonhoitajana Krisse Vuorjoki.

Alkanut vuosi on edelleen epävarmuuden aikaa koronavirustilanteen vuoksi. Me hallituksessa olemme kuitenkin toiveikkaita, että jossakin vaiheessa vuotta pääsemme keventämään jarrua ja järjestämään toivomianne tapahtumia ratsastusurheilun parissa ja parhaassa seurassa.
Suunnitelmia tapahtumien ja kilpailuiden osalta on jo tehty eri toimikunnissa. Tavoitteenamme on järjestää systemaattista toimintaa, joka kehittää jäsentemme tavoitteita ratsastusurheilun parissa sekä edistää hevosmiestaitoja, joka heijastuu suoraan lajimme keskiöön, hevoseen.

Mikäli Sinulla on kiinnostusta liittyä joko este- koulu- tai huvitoimikuntaan, toivon, että olet suoraan yhteydessä minuun. Jokainen on lämpimästi Tervetullut mukaan suunnittelemaan ja toteuttamaan toimintaa.

Meille ensisijaisen tärkeitä arvoja ovat avoimuus, oikeudenmukaisuus sekä ystävyys ja näiden arvojen pohjalle perustamme kaiken toimintamme Helsingin Ratsastajissa. Me olemme teitä varten, joten älä  epäröi ottaa yhteyttä.

Ystävällisin yhteistyöterveisin,
Sonja Lesch
p. 040 840 9393
mail. sonja.lesch@nfg.fi